dimarts, 14 de novembre del 2017

El Petit Príncep

Aquí teniu un fragment del llibre El petit príncep. Esper que vos agradi i vos faci meditar. Reflexionar sobre el que és realment important en aquesta vida i adonar-nos de si ho tenim oblidat. Després el podeu incorporar al vostre blog amb un comentari personal com a introducció. Aquest llibre no vos el podeu perdre! També cerca informació sobre el seu autor i sobre el llibre mateix.

Heu de saber que ja hi ha la pel·lícula en dibuixos animats i és molt bona. 

Resultado de imagen de el petit princep pelicula
Informació sobre el llibre: 
És l'obra més coneguda dAntoine de Saint-Exupéry. Publicat el 1943 a Nova York  és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens.
La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. El llibre està il·lustrat amb dibuixos del mateix autor, que formen part de la narració i que són tant o més coneguts que el conte. Cada capítol relata una trobada del petit príncep que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les «persones grans». Cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.
Informació sobre l'autor:
L'autor Antonine de Saint-Exupéry, es un escriptor i aviador Francés que va quedar orfe de pare, i es va criar en l'entorn femení d'una família aristocràtica arruïnada de la ciutat de Lió. Va fer el batxillerat el 1917 i, després de ser rebutjat a l'escola naval, es va fer pilot quan estava fent el servei militar el 1921, a Estrasburg.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opinió personal              Explica si trobes que la  tauromàquia  s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la t...