dijous, 26 d’abril del 2018

Opinió personal

Resultado de imagen de prohibido

            Explica si trobes que la tauromàquia s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la teva opinió necessites conèixer bé l'estructura dels textos argumentatius, que ja hem vist enguany.

és un tema que em dóna molta repugnància com les persones que toregen i com les persones que van a veure-ho, per que per molt que en un dia del passat hagi estat una 'tradició' hem de pensar més ara amb claredat que estem en el segle 21, on podem donar suport al maltractament aniimal, jo crec que haurien de tancar com tanquen al pobre bou que es passa 48 hores en una cabina que no es pot moure i sense menjar ni beure aigua, que a sobre els posen sabó o algun altra cosa per fer que perdi forces, perquè després vegin com el pobre animal en silencia com plora i panteixa i is'ha trencat que no se li faci més mal, són ser vius com nosaltres, tenen sentiments com nosaltres, o bé, com alguns. Sempre en la vida estaré en contra d'aquest 'art' com li diuen alguns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opinió personal              Explica si trobes que la  tauromàquia  s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la t...