dilluns, 19 de febrer del 2018

Opinió personal





   1. Fes una exposició sobre la teva participació a l'escenificació del Monstre de colors. Pots explicar com t'has sentit, què t'ha aportat, què ha significat per a tu i com has viscut aquesta experiència.     


  A l'institut IES Damià Huguet els alumnes d'FPB2 varen dur a terme un projecte sobre les emocions, per acabar escenificant el conte El monstre de colors davant alumnes de l'escola Joan Veny i Clar. Els donam les gràcies per haver-nos donat l'oportunitat de gaudir de la companyia dels més petits.

  Escenificar el conte va ser una experiència molt emocionant. Vàrem anar a les seves classes per parlar de les emocions més bàsiques que podem anar sentint en el nostre dia a dia i saber identificar-les. Quan he estat conscient del que estava vivint he estat feliç de viure-ho i a més, he pogut superar alguns petits reptes que tenia marcats. Els infants no han deixat de mirar amb atenció i amb les orelles ben obertes. Com a narradora d'aquest conte, puc dir que vaig gaudir d'un moment fantàstic. I vull donar les gràcies a la professora per aquelles paraules. Ha estat tot un plaer.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opinió personal              Explica si trobes que la  tauromàquia  s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la t...