divendres, 29 de setembre del 2017

El poder de la imaginació.







                                              



1. Ara te toca fer volar la imaginació per ser el més original i interessant possible. 
Has de fer una entrada totalment lliure. Pots tractar el tema que vulguis, que sigui del teu interès i l'has d'acompanyar d'imatges adients i representatives. A gaudir!


AQUEST TEMA ES TRACTARÀ DE...


-La autoestima es un sentiment emocional i psicològic que moltes persones sofreixen, hi ha dos tipus de auto-estimes, autoestima alta i autoestima baixa. Les diferencies entre elles son les següents:

Autoestima alta: Tenir un auto estima alta és que un persona a si mateixa pugui sentir-se confiada per la vida, és a dir, que es capaç i valiós. Que se sent be amb si mateixi afrontar-se a les caigudes al llarga de la vida.

Autoestima baixa: Tenir un autoestima baix, es sentir-se inútil per la vida; equivocat, no amb respecta a tal o qual assumpte, si no equivocat com a persona, que no es valora i que sent molta dèbil per afrontar-se a la vida.

EXEMPLES:

Una persona que no esta segura de si mateixa.











Una persona que es sent amb un autoestima baixa, però que es capaç de ser 'valenta' de somriure i dir que tot marxa bé, quant en realitat es troba dèbil  amb ella mateixa.



Una persona que es troba molt bé amb si mateixa i esta content amb el seu imatge.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opinió personal              Explica si trobes que la  tauromàquia  s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la t...